Ga naar hoofdinhoud

John Huizing nieuwe directeur ROVC

ROVC, partner voor trainingen, opleidingen en advies & implementatie binnen de Nederlandse industrie, heeft John Huizing (46) benoemd tot algemeen directeur. Huizing is al sinds april 2011 werkzaam in deze functie als ad interim. Vanaf 1 september 2012 komt hij vast in dienst bij ROVC en zal zich voornamelijk richten op verdere groei van de organisatie.

Sinds 2006 is John Huizing actief als Partner bij BDO Consultants. Hij startte echter al bijna twintig jaar geleden bij BDO Milieu Audit als Eerste Assistent en is vervolgens, na functies als Adviseur en Senior Manager, doorgegroeid tot Partner.

“Ik zie het accepteren van deze functie als een hele mooie uitdaging om in een bijzondere markt aan de slag te gaan”, aldus John Huizing. “Er zijn momenteel veel ontwikkelingen binnen de Nederlandse industrie, voornamelijk door het huidige en verwachte tekort aan technici. ROVC ondersteunt bedrijven hierbij en denkt mee in oplossingen. Deze praktische instelling spreekt me erg aan. In de afgelopen periode als algemeen directeur ad interim heb ik gezien dat er iedere dag veel kansen en mogelijkheden langskomen. Ik wil de juiste kansen aangrijpen voor ROVC om de komende jaren groei te realiseren.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven