Ga naar hoofdinhoud

Isotron en ControlLab verhuizen

Economie of geen economie, als dat noodzakelijk is verhuizen bedrijven. Isotron Systems, specialist in industriële automatiseringsapparatuur, heeft in ‘s-Hertogenbosch een andere locatie gevonden. In Enschede is ControlLab Products, ontwikkelaar en leverancier van het simulatiepakket 20-Sim, van stek veranderd.

Met enige trots kondigt Isotron Systems aan dat het op 21 juni 2013 verhuizen. Het bedrijf neemt zijn intrek in een moderner pand dat meer aan de eisen van deze tijd beantwoord. Het bezoekadres verandert in Afrikalaan 21-23, 5232 BD ’s-Hertogenbosch. Het postadres blijft onveranderd Postbus 2232, 5202 CE ’s-Hertogenbosch. Ook de telefoonnummers blijven ongewijzigd. De bestaande uitlevering en overige dienstverlening zullen zal van de verhuizing geen vertraging ondervinden.

Ook Controllab Products verandert van adres, al is het niet over grote afstand.. Vanaf maandag 17 juni is het bedrijf gevestigd aan de Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede. Ook hier blijft het telefoonnummer ongewijzigd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven