Ga naar hoofdinhoud

Irmato neemt Machinefabriek van Keulen over

Irmato Group uit Weert met meer dan 300 medewerkers en een omzet van 35 miljoen Euro heeft Machinefabriek van Keulen in Veldhoven overgenomen. Na de over-names van Vogels Mecha-tronic Projects in Eindhoven (2010) en Hendriks Fijn-metaal in Mierlo (2011) is dit een nieuwe stap richting een breedschalige competentie in projectrealisatie.

Irmato Group, met eigen vestigingen in Nederland, België en Duitsland is een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau voor de machine- en apparatenbouw. De nieuwe overname past in het streven van de groep om, tegen de economische trend in, haar te bereiken doel: het uitgroeien tot een volwaardige One Stop Shop Supplier.

Enerzijds biedt Irmato haar klanten ‘one stop shopping’. Daarbij verzorgt de groep het gehele traject van ontwerp, ontwikkeling, engineering en reali-satie, inclusief het volledige projectmanagement. Dat gebeurt met een integrale benadering vanuit de disciplines werktuigbouwkunde, elektro-techniek, software en besturing.

In specifieke deelgebieden zoals meetoplossingen, (P)ECM technologie, mechatronische modules, proefstanden en apparatuur biedt Irmato het gehele traject turn-key van ontwikkeling tot en met (test/productie) processen aan. Tevens levert de groep de implementatie van complete productielijnen, onderdelen, service en onderhoud.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven