Ga naar hoofdinhoud

Inschrijvingen nationale Proces Innovatie Prijs 2012 open

De inschrijvingen voor Proces Innovatie Prijs zijn geopend. De prijs is een beloning voor de meest innovatieve oplossing in de procesindustrie en wordt op de eerste beursdag, 2 oktober 2012, van de vakbeurs Industrial Processing uitgereikt. Inschrijven is mogelijk tot en met 18 mei 2012 via de website. Er wordt zowel een jury- als een publieksprijs uitgereikt. De Proces Innovatie Prijs 2012 is een initiatief van VNU Exhibitions en de Machevo & Bulk Vereniging.

Marc Klumper, projectmanager van organisator VNU Exhibitions: “Goede innovatieve producten en diensten horen in de schijnwerpers te staan en meedoen aan de Proces Innovatie Prijs 2012 biedt deze mogelijkheid. Eerdere winnaars en genomineerden zijn het unaniem met elkaar eens: ‘Een neutrale referentie van een deskundige vakjury in de vorm van een award doet wonderen.’”

Tijdlijn
De vakjury beoordeelt in juni alle inzendingen en nomineert maximaal vijf producten en/of diensten voor de vakprijs. Daarnaast worden er tien inzendingen genomineerd voor de publieksprijs. Deze worden op 13 juni 2012 tijdens een persbijeenkomst bekend gemaakt. Het publiek bepaalt in aanloop naar de beurs uiteindelijk wie van de tien genomineerden de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Op 2 oktober 2012 zal de prijs worden uitgereikt.

De jury
De jury van de Proces Innovatie Prijs 2012 bestaat uit Bart van Schaik (Arla Foods: directeur Operations), David Hollestelle (NIZO Food Research: business development manager), Jos Verlegh (hoofdredacteur Vakblad Bulk), Gabrie Meesters (DSM: senior scientist formulations), Wim Oostra (MSD: manager Pharmaceutical Sciences) en Jos Roebroek (Fluor BV: Technical Director procestechnologie)

Over de Proces Innovatie Prijs
De Proces Innovatie Prijs (PIP) is een erkenning voor innovatieve producten, oplossingen en diensten binnen de procesindustrie, op initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en beursorganisator VNU Exhibitions. Alle Europese bedrijven kunnen zich voor de prijsvraag inschrijven. De Proces Innovatie Prijs (PIP) bestaat uit twee awards, namelijk de vakprijs en de publieksprijs. De jury stelt de nominaties vast en bepaalt wie van deze de winnaar is van de vakprijs. Het publiek kan middels een stemming op het internet bepalen welke genomineerde de publieksprijs in ontvangst zal nemen.

Industrial Processing is dé grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. Veel professionals uit met name de (dier)voeding, farma en chemie weten deze beurs dan ook te vinden. Komende editie staat Industrial Processing wegens groot succes voor de tweede achtereenvolgende keer direct naast Macropak. Direct bij binnenkomst van Industrial Processing zullen bezoekers de wereld van procesapparatuur, -machines, -engineering en -automatisering op unieke wijze beleven.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven