Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Proces Innovatie Prijs geopend

De inschrijving voor de ‘Proces Innovatie Prijs’ (PIP) is geopend. De prijs is een erkenning voor innovatieve producten en oplossingen binnen de procesindustrie, op initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en VNU Exhibitions. Dit jaar staat de prijs in het teken van ‘Fit for the future’, het centrale thema van de ‘Industriële Week’ die in oktober 2010 in Utrecht plaats vindt.

De uiterste inzenddatum voor inschrijvingen is 6 juli 2010. Zowel Nederlandse als Belgische bedrijven kunnen meedoen. De Proces Innovatie Prijs bestaat uit twee awards, namelijk de PIP Vakprijs en de PIP Publieksprijs. Een vakjury beoordeelt alle inzendingen en maakt de nominaties in augustus bekend. De vakjury kiest de winnaar van de Vakprijs. Middels een stemming op het internet kan het publiek bepalen welke genomineerde in aanmerking komt voor de Publieksprijs. Op 6 oktober 2010 zal de uitslag bekend worden gemaakt. 

De Machevo & Bulk Vereniging stimuleert innovaties in de procesindustrie al jarenlang. In 1992 werd de eerste ‘Machevo Technologie Prijs’ uitgereikt. In 2002 werd de naam gewijzigd in ‘Proces Innovatie Prijs’. Volgens verenigingsvoorzitter Armando Turba is innovatie voor bedrijven een voorwaarde voor succes: “Bedrijven moeten voortdurend inspelen op nieuwe vragen uit de markt.

De Vereniging stimuleert de noodzakelijke innovatie door voor haar leden de helft van het inschrijfgeld voor de prijs te sponsoren. Bovendien halveren we het lidmaatschapsgeld voor startende, innoverende ondernemingen.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven