Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving HET Instrument 2012 open

HET Instrument is internationaal bekend als de grootste technologiebeurs van Nederland. Voor de editie 2012 van het tweejaarlijkse evenement is de inschrijving nu geopend. Met de opening van de inschrijving voor exposanten maakte de organiserende federatie van technologie-branches, FHI, ook bekend wat het thema wordt van deze editie: ’Technology X-pedition’.
 
Van 25 tot en met 28 september 2012 wordt de technologiebeurs in het Amsterdam RAI gehouden. HET Instrument zal in 2012, net als in 2010, een drieluik zijn van verschillende deelbeurzen. Deze deelbeurzen zijn voor de branches: Industriële Elektronica, Industriële Automatisering en Laboratorium Technologie. Behalve de ruim 17.000 professionals die de vorige editie bezochten, worden ook alle nieuwe toetreders tot de relevante markten uitgenodigd de mogelijkheden van nieuwe technologie te komen ontdekken.

Per deelbeurs wordt het thema uitgewerkt in de drievoudige uitnodiging X-plore Electronics, X-plore Automation en X-plore Laboratory. Naar verwachting zal een belangrijk deel van de 600 bedrijven die zijn aangesloten bij de drie participerende technologiebranches inschrijven om met een stand deel te nemen. Overigens is deelname niet beperkt tot lidbedrijven, maar men dient wel qua aanbod te passen binnen het programma van de beurs.

Op basis van de aard en de traditie van HET Instrument zal er ook een krachtig conferentieprogramma worden ontwikkeld voor de bezoekers. Behalve met de exposerende bedrijven werkt de FHI-organisatie daarbij intensief samen met een reeks van gerenommeerde wetenschappelijke organisaties, beroeps- en toepassingsgerichte brancheverenigingen..

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven