Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving ESEF en Techni-Show Awards

Een nieuw product moet innovatief, verfrissend, origineel en praktisch zijn. Het moet toegevoegde waarde bieden voor de gebruiker in termen van investeringen en kosten. En mogelijk zijn er andere terreinen waarop het product kan worden toegepast. Dit zijn enkele van de criteria waaraan de inzendingen voor de Techni-Show Innovation Awards en de ESEF Awards 2012 moeten voldoen.

Bij de Techni-Show awards gaat de strijd om de vakprijs voor het meest innovatieve product, de publieksprijs en de Made in Holland Award. De vakprijs kent een platina, gouden en zilveren award. Een jury beoordeelt de inzendingen op mate van innovatie, marktwaarde, business potentieel en functionaliteit. Bezoekers van Techni-Show kunnen daarna stemmen op de genomineerden voor de publieksprijs.

Voor de ESEF Awards kan worden ingeschreven in de categorieën Engi-neering & design, Best supplier of Innovatieve materiaaltoepassingen. Ook zijn een publieksprijs en een Made in Holland Award te vergeven. De inzendingen worden door een jury beoordeelt op de mate van innovatie, marktwaarde, business potentieel en functionaliteit. Bezoekers van ESEF kunnen daarna stemmen op de genomineerden voor de publieksprijs.

Beide beurzen worden georganiseerd door VNU Exhibitions en worden gehouden van 13 tot en met 16 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Inschrijven
Exposanten van Techni-Show en ESEF kunnen zich tot en met 11 november inschrijven om mee te dingen naar deze awards. Inschrijven voor de awards kan via genoemde webpagina’s, alwaar ook meer informatie is te vinden over de spelregels en beoordelingscriteria.

De inzendingen die naar het oordeel van de jury aan bovenstaande criteria voldoen, worden genomineerd en tijdens een persbijeenkomst medio januari bekendgemaakt. De jury- en publiekswinnaars worden bekendgemaakt op 13 maart, de eerste beursdag van beide beurzen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven