Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Electronics & Automation 2013 open

Branchefederatie FHI heeft de inschrijving voor Elec-tronics & Automation 2013 geopend. Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 mei komt de industriële elektro-nica bijeen in de Jaarbeurs Utrecht. Behalve voor beursdeelname kunnen exposanten zich vanaf nu ook aanmelden voor deelname aan de speciale beursprojecten en seminars.

Electronics & Automation biedt exposanten de mogelijkheid om hun vak-kennis, deskundigheid en betrouwbaarheid te presenteren aan een breed publiek. Naar verwachting zullen zo’n 130 bedrijven deelnemen.

FHI biedt als organiserend bureau diverse projecten aan waarin exposanten en bezoekers kunnen participeren. De beursvloerprojecten staan in het teken van technologie en direct contact tussen exposanten en bezoekers. Door deze projecten komen beursbeleving en interactie meer tot uiting.

Production integration ilne
In samenwerking met de exposanten wordt de Live Production Integration Line opgezet waarbij de deelnemende exposanten hun kennis en krachten bundelen. De werkwijze van de machines en de productielijn is direct door de bezoeker te volgen waardoor interactie ontstaat.

Daarnaast wordt ook de elektronicagadget geproduceerd. Bezoekers verzamelen bij de deelnemende stands de onderdelen van de gadget. Dit project levert extra contactmomenten en enthousiasme op.

Naast de stands en projecten wordt ook een inhoudelijk conferentiepro-gramma aangeboden. Het conferentieprogramma bestaat uit zes actuele thema’s; Tomorrow’s Electronics, Wireless, Traceability, Reliability, Design for manufacturing en Zelf ontwikkelen of uitbesteden?

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven