Ga naar hoofdinhoud

Innovatieprijs voor Pick&Place van Weiss

Tijdens de Automatica eind mei in München werd de MM-award voor uitmuntende producten en prestaties vergeven. Weiss wist met zijn handling module HP70 de eerste plaats te beleggen in de categorie montage. De nieuwe pick&place HP 70 overtuigde de jury in het bijzonder.

De vijfde Automatica, vakbeurs voor productieautomatisering en mechatronica, was ook dit jaar weer het uithangbord voor innovaties in de branche. De beurs award werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Het beloont beursexponenten, die in technisch opzicht maatstaven zetten, de gebruiker een maximum aan economische waarde beloven en bij de vakjury een „wow-effect“ opwekken.

In de categorie montage kon Weiss voor zijn direct aangedreven twee-assige pick&place HP70 de begeerde trofee mee naar huis nemen De jury prees de revolutionaire constructie en de daarmee verbonden smalle bouwwijze en de goede dynamiek van de module.

Tijdens het Automatica-forum reikte Ken Fouhy, Publisher van het vaktijdschrift MaschinenMarkt, de onderscheiding uit aan Thomas Hess, product manager handling bij Weiss.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven