Branche nieuws

In Summa Innovation agent MSC.Software

In Summa Innovation is exclusief agent geworden voor de MSC.Software simula-tieoplossingen binnen de Benelux. Het neemt hiermee alle activiteiten met betrekking tot sales en services van de simulatieoplossingen en de dienstver-lening richting klanten over van MSC.Software.

In Summa Innovation richt zich, behalve op het in de markt zetten van de oplossingen van MSC.Software, op het ondersteunen van de klanten die gebruikmaken van deze simulatieoplossingen, bijvoorbeeld door middel van engineering services, consultancy en trainingen.

Bob Daverveld, Managing Director bij In Summa Innovation: “In Summa is één van de eerste bedrijven in Nederland die zich bezig houden met data- en kennismanagement op het gebied van mechanische simulatie. Nu de markt langzaam aan begint te trekken, signaleren we dat er voorzichtig weer budgetten loskomen in de maakindustrie.

In Summa Innovation wil bedrijven helpen zo efficiënt mogelijk te produ-ceren met behulp van simulatiesoftware. De focus ligt hierbij op de voor-delen die simulatiesoftware kan realiseren voor organisaties, zoals een besparing in kosten en tijd en een kortere time to market.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven