Ga naar hoofdinhoud

Hydroflex Hydraulics opent “Slangen Service Center”

Technische groothandel Hydroflex Hydraulics, met vestigingen in Oud-Beijerland en Brussel (België), heeft in het hart van Rotterdam op de Waalhaven een volledig nieuw Slangen Service Center (SSC) geopend. Een sterk toenemende vraag naar een totaalleverancier van industriële producten in de regio Rotterdam Botlek/Europoort, heeft geleid tot deze service vestiging.

In het assortiment met hoge en lage druk slangassemblages, industriële slangen, DIN fittingen, kogelkranen en alle overige hydrauliek componenten, zijn ook de Flex Hone & BRM borstels opgenomen. De Flex Hone producten die voorheen exclusief werden vertegenwoordigd door Van Nunen Techniek, zijn nu overgenomen in het programma van Hydroflex Hydraulics Rotterdam.

De Hydroflex groep is voornamelijk actief in de Benelux en levert aan een groot aantal industrieën waaronder de offshore, petrochemie, scheeps- en machinebouw en de industriële reinigingsbedrijven. Deze uitbreiding in Rotterdam is het gevolg van de groeistrategie vanuit de holding- maatschappij van Hydroflex en zal, als Service Center naast de groothandel, meerdere aanvullende activiteiten gaan ontwikkelen. De dagelijkse leiding ligt in handen van Henk van Nunen die in deze branche al de nodige ervaring heeft opgedaan.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven