Ga naar hoofdinhoud

Hydrauvision voor alle vestigingen VCA gecertificeerd

Hydrauvision, specialist op gebied van aandrijven en besturen is per heden in de volle breedte VCA gecertificeerd. Hydrauvision is voornamelijk binnen het vakgebied hydrauliek actief met ontwerp en bouw van hydraulische systemen, revisie & reparatie, maintenance en componentenverkoop.

De hoofdvestiging in Schoondijke was overigens al VCA gecertificeerd sinds 1995 en alle overige vestigingen werkten al sinds de opstart volgens dezelfde procedures en werkwijzen. Werken volgens deze richtlijnen is dus bij de dagelijkse werkzaamheden een vanzelfsprekendheid, bovendien waren alle medewerkers al VOL-VCA gecertificeerd. De VCA-certificering was, na een externe audit door Lloyd’s, dan ook vrij snel realiseerbaar.

VCA staat officieel voor VGM Checklist Aannemers, waarbij ‘VGM’ betrekking heeft op Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Alle vestigingen opereren volgens het hetzelfde VGM management systeem wat continue als een rode leidraad door het beleid van Hydrauvision loopt.  Middels de certificering wil Hydrauvision werknemers en klanten de zekerheid geven dat bij de werkzaamheden eventuele ongevallenrisico’s worden uitgesloten.

De VCA certificering past binnen het algehele beleid van Hydrauvision om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Het management is dan ook continue bezig met het verder aanscherpen van het MVO-beleid.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven