Ga naar hoofdinhoud

Hydrauliekaanbod HydrauRent uitgebreid

HydrauRent biedt met de recente uitbreiding en verbreding van de verhuurvloot een breed scala aan hydraulische aggregaten, spoel-, filtratie-, koel- en ontwateringinstallaties en hydraulische lieren. Er is geïnvesteerd in de aanschaf van nieuwe HydrauPack, HydrauSupport en HydrauWinch installaties en er zijn nieuwe types ontwikkeld. HydrauRent, onderdeel van Hydrauvision, speelt daarmee actief in op de toenemende behoefte in de markt aan maatwerkoplossingen.

HydrauRent beschikte al over een serie van acht verschillende typen hydraulische aggregaten, variërend van 15 tot en met 500 kW. Het concept is modulair en bestaat uit halve 10-voets containers, waarin hydraulische modules zijn ondergebracht. Dit modulaire systeem kan worden gecombineerd, zodat het optimaal kan worden afgestemd op de gewenste toepassingen.
Het aanbod is nu verder uitgebreid in de segmenten 45 en 200 kW, met onder meer een 45 kW dieselvariant.

Daarnaast is er een nieuw type HydrauPack 15 (15 kW) gebouwd. Deze eenheid is voorzien van een multifunctioneel vernikkeld proportioneel ventiel, speciaal voor corrosieve omgevingen. Het type HydrauPack 45 (45kW) is in ontwikkeling voor toepassingen in explosiegevaarlijke omgevingen (zone I en II).

HydrauSupport
Ook het aanbod HydrauSupport is uitgebreid (foto: HydrauRent)

HydrauRent beschikte al over een serie van elf typen HydrauSupport voor toepassingen als spoelen, filtreren, koelen en ontwatering. Van deze serie is de HydrauSupport type 200C (koelerunit) nu verder uitgebreid. Nieuw in het aanbod is de HydrauSupport 70C, een hydraulische omloop luchtkoeler. Ontwikkeld wordt een spoelcontainer van het type HydrauSupport 2000FS, met een indrukwekkend maximum capaciteit tot 2000 l/min bij 80 bar. Door het koppelen van deze spoelunits kan een capaciteit van 4000 l/min bij 80 bar gehaald worden.

Op het gebied van hydraulische lieren wordt de bestaande serie HydrauWinches uitgebreid met twee nieuwe typen, met een capaciteit van respectievelijk 65 en 80 mton. Daarmee beschikt HydrauRent over een range van zes typen hydraulische lieren, van 5 tot 80 mton.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven