Ga naar hoofdinhoud

Hydrauliek Symposium over Waterhydrauliek

Op 13 september 2012 zal voor de vijfde keer Het Hydrauliek Symposium worden georganiseerd. Dit congres voor hydrauliek specialisten wordt georganiseerd door de VPH (Vereniging Platform Hydrauliek) en de sectie Hydrauliek van de Feda (Federatie Aandrijven en Automatiseren). Het symposium van komend jaar zal staan in het teken van Waterhydrauliek.

Water wordt als kracht overdragend medium al gebruikt vanaf de 19e eeuw. In de vorm van water glycol is het in de vorige eeuw een uitstekende oplossing geweest voor brandgevaarlijke of milieuvriendelijke toepassingen. Er vindt in de huidige 21ste eeuw een snelle ontwikkeling plaats naar de toepassing van puur water als medium.
 
Belangrijke extra voordelen hierbij zijn: eenvoudige beschikbaarheid, eenvoudige afvoer, zeer lage milieueffecten, uitstekende hygiënische eigenschappen, lage drukval verliezen en hoge vloeistof stijfheid. Wij willen graag alle informatie op dit gebied verzamelen en dat delen met de vele deelnemers die wij op dit symposium verwachten.

De organisatie nodigt producenten, wetenschappers en eindgebruikers uit om tijdens dit symposium een presentatie te geven in de vorm van een voordracht of in de vorm van deelname aan de mini tentoonstelling die tijdens het symposium ook wordt gehouden. Het symposium vormt een uitdagend en interessant platform om contacten te leggen tussen de professionele experts en praktische toepassers in de aandrijftechniek branche.

Uiterste sluitingsdatum voor aanmelding van een mogelijke bijdrage is 1 december 2011. Zend uw aanmelding naar info@hydrauliek.nl.

Tevens kunt u vanaf heden een inschrijving plaatsen voor deelname aan de table-top presentatie tijdens de tentoonstelling van dit symposium, aanmelden kan via janette.van.de.scheur@fme.nl.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven