Ga naar hoofdinhoud

Hydac gaat samenwerken met Hydropneumotion

Hydac Nederland en Hydropneumotion zijn sinds 1 juli een samenwerkingsverband aangegaan voor de Limburgse markt. Hydropneumotion gaat zich als servicepartner van Hydac meer toeleggen op de overdracht van (hydraulische) kennis van Hydac. Dit komt naar voren in de gezamenlijke organisatie van trainingen, seminars en workshops over oliemanagement bij hydraulische installaties.

Met kennisoverdracht is veel te winnen: meer dan 80 % van alle hydraulische storingen wordt nog steeds veroorzaakt door vervuiling van de hydraulische olie. Ook op het gebied van MRE (maintenance, repair & engineering) hebben Hydac en Hydro-Pneumotion een duidelijke pay-off te bieden.

Door monitoring van de oliereinheid kunnen onnodige storingen worden voorkomen. De doelstelling van beide bedrijven is om hiermee storingsafhankelijk onderhoud om te buigen naar preventief onderhoud. Hydropneumotion zal ook de meest gangbare inline Hydac- filterelementen (pers-, druk- en retourfilterelementen) op voorraad hebben, zodat zeer snel filterelementen kunnen worden geleverd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven