Ga naar hoofdinhoud

Hoornweg vertegenwoordigt Hydro-Tek

G.A. Hoornweg heeft de Europese vertegenwoordiging verkregen voor de hydraulische componenten van de Zuid-Koreaanse fabrikant Hydro-Tek. Dit bedrijf is opgericht in 1994 en exporteert over de hele wereld. Voorlopig zullen alleen serieproducties (vanaf ongeveer 25 stuks) vanuit Zuid-Korea naar Europa worden geleverd.

Het leveringsprogramma bestaat onder andere uit voorgemonteerde gelijkstroom (DC)- en wisselstroom (AC)-aggregaatjes, desgewenst inclusief bekabeling en (draadloze) bedieningen. Klantspecifieke uitvoeringen worden snel, flexibel en op creatieve wijze ontwikkeld.

De DC-units zijn speciaal ontwikkeld voor de extreme omstandigheden die heersen in de transportsector. Er zijn vele modellen leverbaar, ook waar de componenten in een kast zijn gemonteerd. Uitvoeringen zijn er bijvoorbeeld voor laadkleppen, kleine kippers, wingbodies, rolstoelliften maar ook voor hoogwerkers, stackers en dergelijke.

De AC-units worden veel geleverd aan bijvoorbeeld de producenten van garage-uitrustingen, zoals hefbruggen en bandenwisselaars, maar ook voor dock-levelers en schaarheftafels.

Er zijn speciale uitvoeringen in ‘submersed’ uitvoering, waarbij de motor in de olie ligt of met PM-motoren voor stuurbekrachtiging en zelfs cilinderunits die op een cilinder zijn gemonteerd. Verder is er een assortiment pompen, ventielen, cilinders en accessoires.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven