Ga naar hoofdinhoud

Hitma en Pall uit elkaar

Hitma Filtratie heeft bekend gemaakt dat het na een pe-riode van ruim veertig jaar de samenwerking met Pall Corporation beëindigt. Vanaf vandaag gaat het bedrijf verder als onafhankelijke filtratiespecialist. De focus ligt op hydrauliek- en smeerolietoepassingen, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, elektro-nische industrie, algemene procesindustrie, (petro)chemie, olie en gas en energie- en watermarkt.

Het leveringspakket biedt oplossingen voor oliefiltratie en -purificatie, pro-cesfiltratie voor vloeistof, gas en lucht en vloeistof-/gascoalescing. Volgens Hitma Filtratie hebben fabrikanten als Amiad, 3M Purification, Internormen, Hy-Pro en Dollinger-SPX aangegeven met de onderneming te gaan samen-werken. Dit pakket is aangevuld met filtratieproducten van wereldwijd vertegenwoordigde merken. Met dit brede assortiment, waarvan een deel direct uit voorraad leverbaar is, heeft het bedrijf voor alle proces- en systeemfiltratietoepassingen een oplossing.

De onderneming beschikt in Uithoorn over een filtratielaboratorium, werk-plaatsen, cleanroom, testruimte en centraal magazijn. De service-afdeling is VCA-gecertificeerd en geautoriseerd om conform fabrieksprocedures onderhoud en reparaties uit te voeren aan producten en assistentie te verlenen bij shutdowns, ook offshore. Daarnaast verhuurt het bedrijf apparatuur zoals filterhuizen, pomp-filterunits, oliepurifiers en filterwagens.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven