Ga naar hoofdinhoud

High Tech Ontdekkingsroute op 1 juni

Op zaterdag 1 juni zet een aantal technologische topbedrijven en kennisinstellingen de deuren open voor iedereen die wil ontdekken hoe spannend de high tech sector is. In de regio’s Delft, Twente en Eindhoven kunnen belangstellenden een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven en organisaties.

De High Tech Ontdekkingsroute maakt deel uit van de Dutch Technology Week. De routes in Delft en Twente zijn georganiseerd door FME, samen met Brainport Development en ING.

Locaties
Wie wil weten hoe een 3D-printer werkt, wil zien waarvan vliegtuigen worden gemaakt of zelf de ‘tramp it’ schoen wil , kan op Ypenburg terecht. Wie wil leren hoe je heel precies vloeistof kunt meten, ook als het om grote hoeveelheden gaat, of monstermoleculen wil verslaan, moet naar Delft.

Twente is de juiste locatie voor degene die wil weten hoe een iPhone in elkaar zit of op een Segway wil toeren. Ook kunnen bezoekers zien hoe een röntgenapparaat werkt en zelf proeven doen in een high tech laboratorium.

In de regio Eindhoven kan men een kijkje nemen in de keuken van Zwemcentrum de Tongelreep, dat innovatieve trainingsfaciliteiten heeft. Ook AutomotiveCampusNL in Helmond opent haar deuren voor diverse demonstraties, onder andere van elektrische auto’s.

 Het volledig programma is te vinden op de site van Dutch Technology Week.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven