Ga naar hoofdinhoud

HBM organiseert seminars over krachtopnemers

Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM), producent van geavanceerde meetopnemers, elektronica voor signaalverwerking, data-acquisitie systemen en meetsoftware, organiseert dit jaar als onderdeel van de HBM Academy seminars over het gebruik van krachtopnemers. De keuze van de juiste krachtopnemer, correcte installatie en de koppeling met meetversterkers en software vereisen veel theoretische kennis en praktische ervaring. Met de seminars, die bedoeld zijn voor gebruikers van krachtopnemers in productie en R&D, biedt HBM zijn eigen klanten maar ook andere belangstellenden de gelegenheid zich die kennis eigen te maken. Naast de seminars biedt HBM een complete range krachtopnemers aan en complete ondersteuning in de vorm van service en kalibratie.

Het seminar over de krachtopnemers duurt een dag en wordt verzorgd door de experts van HBM, die al hun kennis delen. De seminars beslaan niet alleen de theoretische principes van krachtopnemers, maar de deelnemers moeten ook praktische opdrachten uitvoeren, waarin ze de kennis die ze opgedaan hebben meteen in de praktijk kunnen brengen.

Na het seminar zijn de deelnemers in staat om de juiste krachtopnemer voor de verschillende toepassingen te kiezen en hem correct te installeren en te gebruiken. De deelnemers leren bovendien hoe ze de nauwkeurigheid van de hele meetketen kunnen beoordelen.

De seminars vinden plaats in het Application and Training Center van de HBM Academy in Darmstadt. De experts van HBM kunnen bij voldoende belangstelling het seminar ook op locatie bij de klant verzorgen. Het complete programma van het seminar en veel meer informatie over de technologie voor krachtopnemers is hier te vinden op. Belangstellenden kunnen zich via de site ook aanmelden of contact opnemen met HBM Benelux.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven