Ga naar hoofdinhoud

Hanning herstructureert productportfolio

Hanning Electro-Werke heeft het productportfolio geherstructu-reerd. Alle producten worden ondergebracht in vijf product-lijnen en in overeenstemming met hun belangrijkste functies geordend. De nieuwe product-lijnen werden voor het eerst aan het publiek gepresenteerd tijdens SPS/IPC/Drives in Neu-renberg. Levering in Nederland gebeurt via Sj. Dekker.

Op basis van de uitgangspunten van de merkstrategie heeft Hanning voor elk segment een nieuwe naam geïntroduceerd, met een specifieke en consistente structuur binnen die lijn. Zo bestaan alle productnamen steeds uit drie letter-grepen, waarbij voor de eerste lettergreep ‘ha’ (afgeleid van de bedrijfsnaam) en voor de laatste ‘ic’ wordt gebruikt (als verwijzing naar de technische eigenschap-pen van het product). De middelste lettergreep verwijst naar de functies van de producten.

De nieuwe productlijnen
Door de nieuwe structuur kunnen klanten van Hanning zich snel en eenvoudig oriënteren in het productenpakket.

De producten onder de naam haflowtic zijn afgestemd op de watersector (zuiver drinkwater, proceswater, chemisch verontreinigd afvalwater, industriewater, etcetera). Haflowtic pompen zijn efficiënt, betrouwbaar, duurzaam, chemisch resistent en toegesneden op de specifieke voorwaarden voor het gebruik. Ze vinden toepassing in industriële en huishoudelijke wasmachines, vaatwassers, condensors, stoomkokers, tankeinigingsinstallaties en medische technologie (sterilisatie- en desinfectie-apparatuur).

De hamatic verstelaandrijvingen met constante of variabele snelheid zorgen voor nauwkeurige verplaatsingen. Ze hebben op maat afgestemde slaglengtes en een constante snelheid. De lineaire actuators zijn in veel systemen van Hanning te gebruiken en zijn zelfs bij wisselende belastingen robuust. Ze hebben een laag geluidsniveau. Toepassingen zijn te vinden in de medische wereld (tandarts-stoelen, operatietafels, massagetafels, therapietafels), machinebouw, meubel-industrie en de verstelling van zonpanelen.

De productlijn hamotic omvat draai- en wisselstroommotoren (synchroon (foto) en asynchroon, met of zonder behuizing). De motoren worden gebruikt in zowel de algemene als de speciale machinebouw toegepast en zijn daarop afgestemd in termen van koppel, rendement, bouwvorm en afmetingen. Toepassingen zijn onder meer vloeistof- en vacuümpompen, transporttechniek, medische technologie en motorreductoren.

De hatronic elektronische regelaars voor elektromotoren zijn energetisch efficiënt, gevarieerd van opzet en op maat te bouwen. Ze vinden toepassing in hetelucht-toepassingen, medische techniek (tandartsstoelen, verpleegbedden, therapieta-fels), transporttechniek (hefplatforms, takels, transportbanden), industriedeuren, laboratoriumcentrifuges, vacuümpompen en recuperatiesystemen (remmen en hydrauliek voor windturbines).

De naam haventic tenslotte staat voor alle soorten ventilator- en blowermotoren van alle soorten: warm, koud, nat, droog, chemische milieus. De ventilatoronder-delen zijn chemisch resistent, hittebestendig, stevig en duurzaam. Toepassingen zijn te vinden in de industrie (stoomketels, bakovens, ruimteventilatie en -verwar-ming, soldeerapparatuur) en ventilatiewereld (stallen, sanitaire ruimen, pellet-kachels).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven