Ga naar hoofdinhoud

Geloof in Techni-Show en MetaalExpo

Hoezo crisis? vraagt Martijn Beckers, project manager van VNU Exhibitions zich af. Zorgen rond de Euro ten spijt verwacht hij alleen maar te plussen op de Techni-Show 2012. Op dit moment is de beurs, die van 13 tot en met 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt, al 20 procent groter. De succesvolle Duitse machinevakbeurs EMO zorgt ervoor dat de telefoon bij Beckers roodgloeiend staat. “Bedrijven willen het Duitse succes herhalen in Nederland.”

”Direct na de EMO werden we platgebeld met de vraag of er nog standruimte beschikbaar was. Dit onderstreept de interesse van Duitse producenten om te exposeren op de Techni-Show. Beckers: “Noem het vertrouwen, een positieve vibe of een goed sentiment. De Techni-Show wordt één groot feest.” Inmiddels is ook het thema van de Techni-Show gepresenteerd: ‘World Class Manufacturing’.


Op de foto van v.l.n.r. Jeroen Bender (directeur, Bendertechniek), Ger van der Endt (directeur, Trumpf Nederland), Eddo Cammeraat (directeur, Laagland), Richard Boske (directeur Klein Tooling) en Hans van Steenis (market manager Sandvik Coromant & Dormer Nederland, Sandvik Benelux) (foto: VNU)

MetaalExpo 2012
Het vertrouwen van de metaalindustrie is ook terug te zien in de animo om voor het nieuwe evenement MetaalExpo 2012. Bedrijven die lid zijn van de Federatie Productie Technologie en deelnemen aan de Techni-Show kunnen exposeren voor een lage prijs . Beckers: “De reacties zijn positief. We verwachten dat de beurs direct na de Techni-Show vol zit. Op MetaalExpo gaat het niet om draaiende machines, maar om kennisoverdracht.”
De Federatie Productie Technologie ondersteunt de nieuwe beurs. De FPT-commissieleden Laagland, Sandvik Benelux, Klein Tooling, Bendertechniek, Trumpf Nederland hebben donderdag 29 september collectief hun handtekening hebben gezet onder hun beursdeelname.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven