Ga naar hoofdinhoud

Geen Innovation Awards in 2010

Tot hun grote spijt moeten brancheorganisatie Feda en het vakblad Aandrijftechniek (eigenaar van deze website) constateren, dat het afgelo-pen jaar onvoldoende nieuwe innoverende producten voor en applicaties van aandrijf- en industriële automatise-ringstechniek zijn geweest. Mogelijk dat door de crisis bedrijven focus hebben ge-had op overleven. Daarom hebben beide organisaties besloten dit jaar geen Application Award en geen Innovation Award uit te reiken maar deze naar volgend jaar door te zetten.

De Awards zouden voorafgaand aan de vakbeurzen Aandrijftechniek en Industry & Automation, beide onderdeel van de Industriële Week, worden uitgereikt. Ze waren bestemd voor het meest innovatieve product en de meest innovatieve applicatie op het gebied van aandrijftechniek en in-dustriële automatisering.

Het initiatief voor de Awards ligt bij de Federatie Aandrijven en Automa-tiseren (Feda), onderdeel van FME-CWM. Het initiatief wordt ondersteund door het vakblad Aandrijftechniek, een uitgave van Eisma Industrialmedia.

Brancheorganisatie Feda en het vakblad Aandrijftechniek zijn voornemens in 2011 wel Awards te gaan uitreiken. Voorwaarde is uiteraard dat aanbieders, system integrators, machinefabrieken en eindgebruikers het komende jaar wél voldoende innovatiedrang aan de dag leggen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven