Branche nieuws

FWD system integrator voor Beckhoff

FWD Smart Automation uit Varsseveld wordt system integrator van Beckhoff besturingstechniek. De bestaande samenwerking is hiermee verder bekrachtigd. Voor gebruikers betekent dit dat de ondersteuning in de regio Achterhoek versterkt wordt. In het kader van de samenwerking gaat FWD structureel investeren in kennis van dit platform en is er eerstelijns ondersteuning vanuit Beckhoff.

FWD Smart Automation ontwik-kelt en bouwt mechatronische speciale machines, meet- en testmiddelen. Het afgelopen jaar is daarvoor een besturingsplatform gebaseerd op Beckhoff hardware gebouwd. Dit platform is voorzien van een gebruikers interface, logger en track & trace functionaliteit en kan externe meet- en regelapparatuur zoals dataloggers, voedingen en chillers besturen. Het komende jaar zal dit platform verder uitgebreid worden met vision en motion.

Dit platform wordt ingezet voor mechatronische speciaal machines, speciale meet- en testmiddelen en de eigen producten waaronder de SmartFeeder die in de eerste helft van 2012 geïntroduceerd gaat worden. De foto toont een testopstelling die FWD heeft gerealiseerd voor een produent van aandrijfcomponenten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven