Branche nieuws

Flinke groei E|DPC in 2013

E|DPC 2013 (Electric Drives Production Conference & Exhibition), die afgelopen week in Neurenberg werd gehouden, is afgesloten met een positief resultaat. Het aantal exposanten op het evenement steeg met 55% tot 42, er waren 308 professionele bezoekers en meer dan 300 deelnemers aan de conferentie. Gedurende drie dagen spraken deskundigen over de laatste ontwikkelingen en trends met betrekking tot de productietechnieken, onderdelen en materialen voor elektrische aandrijvingen en andere inductieve systemen.

Op de expositie toonden bekende bedrijven in apparatuur voor de productie van elektromotoren hun producten en innovaties. De exposanten en bezoekersaantallen toonden het belang dat deze industrie hecht aan een gericht evenement op het gebied van productietechnologie voor elektrische aandrijvingen.

“E|DPC is het ideale platform voor industriële toepassingen met de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap samen te brengen,” aldus Petra Haarburger, directeur van Mesago Messe Frankfurt, dat het evenement organiseert in samenwerking met het Institut für Fabriksautomatisierung und Produktionssysteme (FAPS) van de Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg.

Tijdens de gingen de sprekers in op toekomstige trends in de productietechniek. Hoogtepunten waren de nieuwe sessie E|SPC (Energy Storage Production Conference) en het forum Elektromobilität, E-Mmotive van de VDMA. Daarnaast informeerden bedrijven en onderzoeksinstellingen in de regio op de eerste dag van de conferentie over hun technisch kunnen.

E|DPC 2014 zal worden gehouden van 30 september tot en met 1 oktober 2014.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven