Ga naar hoofdinhoud

Feteris wordt Altheris

De naam Feteris Components gaat verdwijnen en de activi-teiten gaan verder onder de nieuwe naam Altheris. Gewij-zigde eigendomsverhou-dingen en uitbreiding van de organisatie maken deze ver-andering noodzakelijk. Voor de afnemers verandert er niets; het adres en de telefoongegevens veranderen niet. Wel veran-dert het webadres en verandert het domein van alle e-mailadressen van de contactpersonen in @altheris.nl.

Altheris is gespecialiseerd in sensoren, rekstrookjes, precisiepotentiometers, industriële joysticks, trackballs, voetpedalen en de bijbehorende instrumen-tatie, signaalconditionering en dataloggers. Door samenwerking met het zusterbedrijf Althen Mess & Sensortechnik is het bedrijf zelfs in staat om engineering-, productie- en kalibratiefaciliteiten aan te bieden. Dit past bij het streven van de onderneming om mee te denken en mee te zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor meetproblemen bij de klant.

Met een uitgebreide mediacampagne, een nieuw logo en een actieve markt-benadering vraagt het bedrijf de komende periode de aandacht voor deze veranderingen. Onder meer zal men veelvuldig op technische vakbeurzen aanwezig zijn, onder meer op Elektrotechniek 2011.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven