Ga naar hoofdinhoud

Festo en Cito Benelux bekroond

Festo uit Delft en Cito Benelux uit Zevenaar zijn donderdag 12 april beiden uitgeroepen tot een ‘Great Place to Work’. Festo eindigde in de categorie ‘Medium Sized Enterprises’ op de vierde plaats en Cito Benelux eindigde in de categorie ‘Large and Multinational Companies‘ op de tiende plek. In totaal zijn meer dan honderd bedrijven onder de loep genomen en beoordeeld op goed werkgeverschap en mederwerkers-tevredenheid.

Naast de derde benoeming van Great place to Work won Cito Benelux de Special Award in de categorie ‘transparant communication’. De afgelopen jaren heeft Cito Benelux veel aandacht besteed aan het delen van informatie met haar medewerkers.

Festo is bij haar tweede deelname aan het werknemers-onderzoek meteen ook voor de tweede keer door het Great Place to Work Institute Nederland bekroond. Het feit dat 90% van de medewerkers heeft aangegeven dat zij Festo een ‘goede werkgever’ vinden, is een mooi compliment, vindt Thomas Pehrson, algemeen directeur van Festo Nederland. Festo heeft zichzelf als doel gesteld om één keer per twee jaar deel te nemen aan dit onderzoek.

Lijst met Beste Werkgevers
De lijst van ‘Beste Werkgevers’ is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Beste Werkgevers van Nederland. Op donderdag 12 april jongstleden is de lijst voor 2012 bekend gemaakt. De organisatie onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.
 
De lijst van Beste Werkgevers wordt bepaald op basis van de positieve antwoorden door medewerkers van een organisatie op een vragenlijst van 58 stellingen en twee open vragen en op basis van de evaluatie van het werkgeversbeleid. In totaal deden er dit jaar 105 organisaties mee waarvan 46 bedrijven de lijst van Beste Werkgevers haalden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven