Ga naar hoofdinhoud

Fedet en VNU vernieuwen samenwerking

De brancheorganisatie Federatie Elektrotechniek (Fedet) en beursorganisator VNU Exhibitions Europe hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking. Voor de beurs Elektrotechniek, 30 september tot en met 4 oktober 2013 in Jaarbeurs Utrecht, geven de partijen gezamenlijk vorm aan de inrichting, inhoudelijk programma, de Etop Awards en exposantenwerving.

John van der Valk, VNU Exhibitions Europe: “We kijken ernaar uit om de komende anderhalf jaar weer intensief met de Fedet samen te werken. We hebben het gevoel dat de afgelopen editie van Elektrotechniek een goed doordacht concept is neergezet. De komende editie werken we de ambitie verder uit om een kennisplatform te realiseren, en dit nadrukkelijk een gezicht te geven op Elektrotechniek 2015”

Reinier Kok, voorzitter van de sectie beurzen van de Fedet: “Fedet is blij met de voortzetting van de samenwerking met VNU Exhibitions Europe. De toekomst van beurzen gaat veranderen, de bezoeker verwacht meer inhoud voor het vergroten van zijn vakkennis. Met de branche ervaring van de Fedet en de expertise op het gebied van beurzen van VNU Exhibitions Europe, kunnen we hier de komende editie verder vorm aan gaan geven.”

Over Elektrotechniek
Elektrotechniek richt zich op de elektrotechnisch installateur en de industrie. Op de beurs worden nieuwste systemen, technologieën en producten op het gebied van onder meer industriële elektronica, meet-, regel- en bedieningsapparatuur, installatiemateriaal, verlichting, bekabeling, gebouwbeheersystemen, zonne- en alternatieve energie, industriële automatisering en domotica gepresenteerd. VNU Exhibitions werkt nauw samen met brancheorganisatie Fedet voor de organisatie van Elektrotechniek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven