Ga naar hoofdinhoud

FEDAcademie professionaliseert

FEDAcademie heeft vanuit Stichting Arbeidsmarkt & Opleiding (A+O) in de Metalektro het bericht ontvangen, dat het ingediende projectplan is geaccordeerd. Voor FEDAcademie betekent dit een behoorlijke financiële bijdrage, waardoor zij onmiddellijk op professionele wijze de markt kan veroveren.

“Dat A+O het plan heeft goed gekeurd en daarmee een bedrag beschikbaar stelt, is natuurlijk geweldig. Nu moeten we de verwachtingen waarmaken. De opleiders zijn positief en welwillend; ook zij zien de meerwaarde van het gezamenlijke opleidingsaanbod dat in de FEDAcademie tot uiting komt. In 2012 moeten we de bedrijven benaderen én juist nu de mensen het voordeel van ‘een leven lang leren’ laten inzien”, aldus Simone van Wilgen, Project Manager van FEDAcademie.

In de FEDAcademie agenda staan al diverse activiteiten gepland. Zo kunnen bedrijven in deze branche in juni een bezoek verwachten van de FEDAcademie Roadshow. Daarnaast worden er een aantal themamiddagen georganiseerd en volgt er in het najaar een heuse FEDAcademie Human Resources dag.

Een aantal gerenommeerde opleiders staan garant voor de kwaliteit van het opleidingsaanbod. Voor de cursist is de kwaliteit ook gewaarborgd in het zogenaamde certificeringtraject waarmee uiteindelijk een diploma te behalen valt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven