Ga naar hoofdinhoud

Feda en VNU tekenen voor vakbeurs

De Federatie Aandrijven en Automatiseren (Feda) en VNU Exhibitions Europe hebben hun handtekening gezet onder een samenwerkingsverband voor het industriële event Industrial Automation & Drives voor 2012. Dit evenement is onder-deel van de Industriële Week die van 2 tot en met 5 oktober 2012 is in Jaarbeurs Utrecht.

Eddo Cammeraat, voorzitter van de PR- en strategie commissie van de Feda, gelooft in het concept van Industrial Automation & Drives. “Onze leden horen hier thuis en om die reden heeft de Feda zich voor de aanko-mende editie aan het event verbonden. We zijn trots op hetgeen wat we tot nu toe hebben bereikt en kijken met VNU Exhibitions Europe verder naar de ontwikkeling van Industrial Automation & Drives.”

Ook André Braakman, directeur van de Feda kijkt er naar uit om de aanko-mende editie van Industrial Automation & Drives met VNU te organiseren. “Het event vindt in 2012 voor het eerst in deze vorm plaats en samen geloven we heilig in het vernieuwde concept. Nu is het zaak om door te pakken en samen met VNU de Feda-leden in volle kracht vooruit te gaan.

Voor Martijn Beckers, projectmanager Industrial Automation & Drives bij VNU Exhibitions Europe, is het event een uitdaging. “Samen hebben we een creatieve commissie in het leven geroepen om daadkracht te kunnen tonen voor wat betreft de inhoudelijke invulling van dit concept. We hebben veel voor elkaar gekregen door de transformatie van beurs naar event en de verdere stappen in de conceptwijziging.

Marktleiders op het gebied van industriële automatisering kiezen voor het nieuwe concept Industrial Automation & Drives. Ook de aandrijftechniek als belangrijke groep zal zich thuis voelen in dit nieuwe concept. De verwach-ting is dat, met de totstandkoming van het samenwerkingsverband met Feda, ook hier een grote stap wordt gemaakt. Er zijn in ieder geval al de nodige orders en opties geplaatst.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven