Ga naar hoofdinhoud

Extra hal voor Precisiebeurs 2012

Sinds een aantal jaren organiseert Mikrocentrum jaarlijks de Kunststoffenbeurs en de Precisiebeurs. Deze evenementen vinden plaats in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Voor beide vakbeurzen is zowel van de kant van de bezoekers als van de kant van exposanten zeer veel belangstelling. De laatste jaren waren de Kunststoffenbeurs en de Precisiebeurs zelfs volledig volgeboekt met exposanten.

Dat was reden voor Mikrocentrum om te kijken naar óf een andere locatie óf naar uitbreiding op de bestaande locatie. Op basis van feedback van exposanten en bezoekers is er een sterke voorkeur om de huidige locatie te behouden. Dat heeft deels te maken met de congresfaciliteiten, hotelaccommodatie, goede bereikbaarheid, ruime en gratis parkeergelegenheid en met het willen behouden van het exposantenbuffet ’s avonds. Daarnaast is het na zoveel jaren een begrip geworden om naar Veldhoven te gaan voor de Kunststoffenbeurs en de Precisiebeurs.

Semi-permanente hal
Uitbreiding op de huidige locatie was echter lastig maar in een gezamenlijke inspanning hebben Koningshof en Mikrocentrum dit nu toch weten te realiseren. Koningshof investeert in een aanpassing van de infrastructuur (verleggen van wegen, verleggen van een vijver, egaliseren van grond etc) en Mikrocentrum investeert in een nieuwe, semi-permanente hal voor beide evenementen.
 
Deze nieuwe ‘Dommelhal’ komt te liggen naast de al bestaande Genderhal en biedt ruimte aan ongeveer veertig extra exposanten. Voor het verdelen van deze extra stands wordt voorrang gegeven aan bedrijven die al eerder interesse hebben getoond.

Koningshof en Mikrocentrum hopen op deze manier tegemoet te kunnen komen aan de al langer bestaande wens tot uitbreiding van de Kunststoffenbeurs en de Precisiebeurs.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven