Ga naar hoofdinhoud

eWon verstevigt positie op Amerikaanse markt

In het kader van haar internationale groeistrategie heeft eWon, Europees fabrikant van producten en diensten voor veilige connectiviteit op afstand voor de industriële automatiseringsmarkt, besloten om zich op de Amerikaanse markt te gaan richten. Aan het hoofd van de in oktober geopende Amerikaanse vestiging eWON Inc. staat Dominique Blanc.

Volgens Blanc zijn de Verenigde Staten voor eWon een goede markt met veel fabrikanten die hun nationale en internationale klanten beter willen bedienen maar tegelijk ook gedreven zijn om de kosten goed te beheren. eWon streeft ernaar om haar positie te versterken via lokale aanwezigheid en wil het verschil maken door een betere dienstverlening aan haar Amerikaanse klanten te garanderen.

Met de in Europa opgedane kennis en ervaring kan eWon producten met toegevoegde waarde in de Amerikaanse markt lanceren. Daarnaast heeft eWon specifieke sectorkennis en is ze in een aantal sectoren goed vertegenwoordigd, zoals in de verpakkingssector, in energiebeheer, zonne-energie, windenergie en waterzuivering.

Het Belgische eWON SA is onderdeel van de ACT’L groep. In Nederland wordt het merk vertegenwoordigd door Raster Products.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven