Ga naar hoofdinhoud

Europese zoekmachine voor aandrijfcomponenten

De European Power Transmission Distributors Association (EPTDA) heeft een nieuwe tool ontwik-keld, de EPTDA Product Locator. De toevoeging hiervan aan het assortiment e-tools maakt het lidmaatschap van de organisatie voor de leden nog waardevoller.

De Product Locator is een produc-tenzoekmachine die de toeganke-lijkheid van de producten van de als distributeur en producent aange-sloten bedrijven verbetert. Alleen deze bedrijven en hun productlijnen zijn in de locator opgenomen, als gratis dienstverlening aan de leden. Dit versterkt de aanwezigheid van de merken van deze bedrijven op internet.

Door vrij zoeken, zoeken op type bedrijf (distributeur of fabrikant), land en pro-ducten helpt de Product Locator zowel importeurs als dealers als klanten. Met deze nieuwe tool en een goede zoekmachine-optimalisatie (SEO) wil de EPTDA veel meer gebruikers van aandrijvingen componenten naar de EPTDA leden trekken wanneer ze op zoek zijn naar componenten.

EPTDA
EPTDA is een organisatie voor industriële distributiekanalen in Europa, waarin hoge commerciële, milieutechnische, sociale en ethische normen gelden. Haar missie is om de distributie te bevorderen en leden te helpen succesvol, winstgevend en concurrerend te zijn in een veranderende markt. De organisatie telt momenteel meer dan 200 toonaangevende bedrijven in 28 landen wereldwijd in haar leden-bestand, en deze zijn goed voor op bijna 24 miljard euro omzet per jaar en samen 245.000 werknemers.

Met dit platform heeft de organisatie een nieuw instrument toegevoegd aan de tastbare voordelen die EPTDA voor haar leden creëert. Het moet hen helpen hun naamsbekendheid in de aandrijftechniek, motion control en industriële distributie te verbeteren in een tijdperk waarin internet, sociale media en e-commerce essen-tieel zijn geworden. Door voortdurend herzien en vernieuwen van strategische tools ondersteunt de EPTDA haar leden bij het opereren binnen een snel verande-rende zakelijke omgeving en het opbouwen van concurrentievoordelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven