Ga naar hoofdinhoud

Eriks vergroot vestigingennetwerk

Eriks breidt haar netwerk van vestigingen in Nederland uit tot 25 locaties, waarmee het bedrijf anticipeert op de toenemende industriële bedrijvigheid in de Eems-mond en Flevoland. Daar-naast vervult Eriks de wens van haar relaties in de industrie en bij onderhouds-bedrijven in deze regio’s om dichtbij hen met voorraden en kennis aanwezig te zijn.

Bij de Eriks Servicecenters is een breed pakket onderhoudsartikelen en technische componenten te vinden voor productieprocessen voor alle takken van de industrie, zoals de voedingsmiddelenindustrie, chemie, petrochemie, machine- en apparatenbouw, (riool)waterbeheer, afvalverwerking, ener-giebedrijven en overheidsinstellingen, maar ook voor installateurs.

Begin april start Eriks Servicecenters in Almere en Delfzijl met nieuwe vestigingen. In Almere wordt ingetrokken bij Alfa Techniek, een gespecia-liseerd bedrijf voor rubbertechniek binnen de Eriks groep. Eriks Service-center Almere is gevestigd aan de Rondebeltweg 32. De bouw van een nieuw pand aan de Deltaweg 30 in Farnsum (gemeente Delfzijl) waarin Eriks Servicecenter Delfzijl zich gaat vestigen, is in volle gang. Tot de oplevering deze zomer is het Eriks Servicecenter Delfzijl tijdelijk gehuisvest aan de Oosterhorn 20-22 in Farnsum.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven