Ga naar hoofdinhoud

Energieverbruikers uit industrie kunnen fors besparen

Ruim 260 exposanten hebben zich aangemeld voor de vakbeurs Energie 2009. De beurs wijst grote en middelgrote energieverbruikers uit de industrie en gebouwde omgeving concreet de weg naar structureel lagere energiekosten. De vijfde editie van de beurs vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

De beurs is dit jaar ten opzichte van 2008 30% groter in oppervlakte en wordt nu in drie hallen ondergebracht. Een hal met diverse onderwerpen, een hal energiebesparing gebouwen en een hal energiebesparing industrie. Energieleveranciers, groothandelaren en in-koopadviseurs staan verspreid over de drie hallen.

Slim energiebeheer
De beurs biedt informatie over slim inkopen van energie, het terugdringen van het energieverbruik en energiebeheer. Stuk voor stuk oplossingen die zich snel vertalen in een lager energieverbruik met een minimaal gelijkblijvend comfort. De eerste verbruiksbesparing is soms direct en zonder grote investering te realiseren. Andere besparingen vragen een planmatige aanpak en wel een investering, waarvoor een aantal stimuleringsmaatregelen de financiering kunnen verlichten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven