Ga naar hoofdinhoud

Energiebesparende innovaties tijdens Energie 2011

Energiebesparende innovaties van exposanten en studenten worden tijdens Energie 2011 in de schijnwerpers gezet. Dit jaar gaat het niet om één maar twee prijzen; de Spirits of Innovation Award en de Young Energy Award. Inschrijven voor beide Awards kan nog tot 1 augustus 2011. De uitreikingen zijn tijdens de eerste beursdag van Energie 2011, van 4 tot en met 6 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Exposanten van de vakbeurs kunnen innovatieve producten aandragen voor de Spirits of Innovation Award. Met dit product moeten fossiele brandstoffen, en dus energie, worden bespaard. Het moet bijdragen aan de 20/20 doelstellingen, dus ook nog CO2 uitstoot verminderen.
Met de eerste editie van de Young Energy Award steunt de vakbeurs ondernemende studenten (of minder dan 2 jaar geleden afgestudeerd) met concrete ideeën voor duurzame energie-innovaties.

In de schijnwerpers
Een deskundige vakjury nomineert maximaal 10 innovaties en kiest de uiteindelijke winnaars. De genomineerden worden letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers gezet. Niet alleen in de pers, nieuwsbrieven, beursspecial en op de website, maar ook in een speciale expositie op de beurs. De winnaar van de Spirits of Innovation Award ontvangt een mediacheque om de bekendheid van zijn of haar innovatie in de markt te vergroten. De winnaar van de Young Energy Award ontvangt een Ipad2.

Inschrijven voor beide Awards kan hier tot 1 augustus 2011 via de website van Energie 2011. Hier is ook meer informatie te vinden over de spelregels en beoordelingscriteria.

Energie 2011 vindt tegelijkertijd plaats met de vakbeurs Milieu en is van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beurs biedt alles op het gebied van slimme inkoop van energie, terugdringen van energieverbruik en energiebeheer.
 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven