Ga naar hoofdinhoud

Emerson houdt innovatiemiddag

Emerson houdt op 19 november een innovatiemiddag. Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan nieuwe technologieën, lezingen en innovatieve productintroducties van Emerson in Nederland. De middag vindt plaats bij Emerson Process Management in Rijswijk. Gedurende de middag vinden er een parallelsessies plaats die goed op elkaar aansluiten en doorlopend bezocht kunnen worden.

In het Wireless Theatre worden instrumenten getoond waarmee diagnostische informatie uit bestaande devices, draadloos en veilig beschikbaar gesteld kan worden. Er worden diverse duo-presentaties gegeven met bedrijven als Vopak, Evides en AkzoNobel. Op het gebied van flowmeting is er een presentatie van Rosemount Flow over de nieuwste en kostenbesparende oplossingen van Micro Motion massaflow- en dichtheidsensoren.

ProcesautomatiseringEmerson’s Analytical Group komt met de nieuwste X-stream Gaschromatograaf, de XA700, die ervoor zorgt dat er voldaan kan worden aan de strenger wordende regels en toenemende kwaliteitseisen welke vragen om snellere en nauwkeurigere analyses binnen een proces. In totaal worden er 19 lezingen gegeven over verschillende onderwerpen op het gebied van procesautomatisering.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven