Ga naar hoofdinhoud

Embedded World 2013 op koers

Van 27 tot en met 28 februari a.s. staat de NürnbergMesse in het teken van Embedded World 2013. Alle tekenen wijzen op hernieuwde groei voor grootste beurs en conferentie voor embedded technologie. Het evenement is dé ontmoetingsplaats voor de internationale ‘embedded’ gemeenschap. Hier discussiëren professionals uit de industrie over de nieuwste trends en leggen en onderhouden nieuwe en bestaande zakelijke contacten.

De ‘embedded’ wereld doet het uitstekend. De inschrijvingen voor het evenement zijn goed en liggen ruim hoger dan in de dezelfde periode vorig jaar. In 2012 waren meer dan 870 bedrijven uit de hele wereld vertegenwoordigd. Het aantal exposanten is sinds het eerste evenement in 2003 gegroeid met 147 %, het beursvloeroppervlak met 146 %. Afgelopen editie trok meer dan 22.200 professionals en dat was +153 % sinds 2003. Beursorganisator NürnbergMesse verwacht dat deze trend zal doorzetten in de editie 2013.

Embedded World zal plaatsvinden in de hallen 1, 2, 4, 4A en 5. Parallel aan de beurs vindt weer een heel programma van lezingen en workshops plaats. De belangrijkste thema’s komende editie zijn System development, Hardware, Sotware, Tools, Communication, Security, management en Application.

Gelijktijdig vindt ook het Electronic Display Conference plaats, waarbij industriële displays het onderwerp van gesprek vormen. Thema’s zijn hier Display Technologies, Driving and Interfaces, Touch screens, 3D en Display applications.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven