Ga naar hoofdinhoud

Electronics & Automation 2013 geslaagd

In totaal hebben 4356 mensen Electronics & Automation bezocht, die van 28 tot en met 30 mei werd gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Dit zijn meer bezoekers dan twee jaar geleden en met dit bezoekersaantal is het beursbezoek over de afgelopen vier edities stabiel gebleven. Bezoekers belonen de vakbeurs voor industriële elektronica met het rapportcijfer 7,4, aldus meldt organisator FHI.

De kracht van Electronics & Automation lag in de samenwerking van de keten. Zowel tijdens de voorbereiding als op de beursvloer werkten deelnemende exposanten bij verschillende beursprojecten samen.

Een grote groep van de 143 exposanten bundelde de krachten bij de productie van de elektronicagadget. Op de beursvloer is de ‘Helios’ live geproduceerd in de productielijn. Vervolgens verzamelden zo’n 1.500 geïnteresseerden in zeven stappen deze gadget.

Ook bij de invulling van het conferentieprogramma kwam de samenwerking naar voren. Dit jaar was bewust gekozen voor specifieke seminaronderwerpen uit de elektronica-industrie. Ook zijn zes vakinhoudelijke seminars aangeboden. De thema’s zijn goed ontvangen bij de bezoekers; in vergelijking met de voorgaande edities zijn er meer seminarbezoekers geweest.

Een andere doelstelling is ook behaald. Vooraf is de wens uitgesproken om de focus meer te leggen op de Vlaamse markt. Uiteindelijk stonden meer Belgische firma’s op Electronics & Automation 2013 en heeft de beurs 5% meer Belgische bezoekers getrokken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven