Ga naar hoofdinhoud

Elauma neemt Waagmester over

Elauma, een middelgrote speler in de elektrotech-nische groothandelsbranche, heeft het in Zaandam gevestigde Waagmeester overgenomen. Hiermee verwerft Elauma een aanzienlijk marktaandeel in West-Nederland. Volgens algemeen directeur Ton Schipper van de overnemende partij sluiten de twee bedrijven naadloos bij elkaar aan.

Hoewel veel bedrijven nog voorzichtig opereren, opereert Elauma toekomstgericht. De overname biedt het bedrijf de kans om het totale dienstenpakket aan te kunnen bieden in geheel West-Nederland. Waag-meester (foto) werkt met vrijwel dezelfde toeleveranciers, waardoor er nauwelijks hinderpalen bij de overname zijn. Elauma heeft al vseetigingen in Den Haag, Sliedrecht, Barendrecht en Hoofddorp.

Volgens Schipper is de overname van Waagmeester een win-win situatie voor beide bedrijven. Beide hebben in de loop der jaren een dosis ervaring opgebouwd. Nu de krachten worden gebundeld, zal dit de relaties ten goede komen. Zo zullen de relaties van Waagmeester kunnen rekenen op een assortiment dat altijd voorradig is.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven