Ga naar hoofdinhoud

Eisma plant overname vakbladen

Eisma Media Groep te Leeu-warden heeft aangekondigd dat zij voornemens is de uitgeefactiviteiten van de cluster retailvakbladen over te nemen van Aristo Uitge-versgroep te Drachten. Het gaat om Bakkers in Bedrijf, Vis in Bedrijf, Vlees+ en Vakblad IJs. De retail cluster zal worden ondergebracht bij de werkmaatschappij Eisma Trademedia waar onder andere de retailvakbladen Vis Magazine en MarktVisie worden uitgegeven.

Met de voorgenomen aankoop gaan zeven medewerkers en de groep freelancers mee over. De activiteiten worden na overname vanuit de vestiging Leeuwarden voortgezet. Algemeen directeur Egbert van Hes van de Eisma Media Groep zegt over de overname: “Deze acquisitie is een belangrijke versterking van onze retail portfolio. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doel-groepen.”

Tot de Eisma Media Groep, met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, behoren de vakinformatie uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industrialmedia, Eisma Trademedia en de educa-tieve uitgeverij Eisma Edumedia. Bij de Eisma Media Groep werken circa 140 medewerkers en vele honderden freelancers. Tot het portfolio van Eisma Industriamedia behoren onder meer het vakblad Aandrijftechniek en de website www.AT-aandrijftechniek.nl en www.Products4Engi-neers.nl met hun wekelijkse nieuwsbrieven.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven