Ga naar hoofdinhoud

Eisma neemt logistieke bladen over

Eisma Media Groep in Leeuwarden heeft per 1 april 2012 de uitgeef-activiteiten van de cluster Logistiek van Basta Publishers te Doetinchem overgenomen. Het gaat om de print- en online uitgaven Logistiek Totaal, Verpakking Totaal en Transport Totaal.

Logistiek Totaal is het vakblad voor managers in de interne logistiek, Verpakking Totaal is een vakblad voor managers die binnen het logistieke proces verantwoordelijk zijn voor het verpakken van goederen. Transport Totaal is gericht op managers die verantwoordelijk zijn voor het verzenden en vervoeren van goederen.

Deze titels zullen worden ondergebracht bij de werkmaatschappij Eisma Industrialmedia in Doetinchem waar onder andere de industriële titels Aandrijftechniek (deze site), Bulk, Products4Engineers, Metaal Magazine, Recycling Magazine Benelux en de mobiliteitvakbladen Truck & Transport Management, Bestelauto en Zakenauto worden uitgegeven. Met de aankoop gaan vier medewerkers en de groep free-lancers mee over.

Voor de Eisma Media Groep is de acquisitie een complementaire versterking van het industrie- en mobiliteit-portfolio. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen. De Eisma Media Groep heeft vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem en telt circa 150 medewerkers.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven