Ga naar hoofdinhoud

EasyFairs neemt Fairtec over

Het vakbeurzenlandschap in België transformeert in een razend tempo. EasyFairs heeft de b2b vakbeurs-organisator Fairtec overgenomen. Fairtec die zich altijd profileerde als zelfstandige, onafhankelijke speler in de sector – ‘Exhibitions with character’ is hun baseline – werd opgericht in 1991.

Koen Damman is general manager van Fairtec sinds november 2000 en blijft zijn functie uitoefenen tijdens de transitieperiode tot 2011. Het portfolio van Fairtec omvat ondermeer industriële vakbeurzen zoals Pumps & Valves, Secura, Welding Week, B2B Days, Subcontracting en M+R Brussel. Deze zijn samen goed voor 850 exposanten en bijna 30.000 bezoekers. De genoemde beurzen zullen geïntegreerd worden in het easyFairs portfolio dat vandaag reeds meer dan vijftig industriële vakbeurzen telt, waaronder tien in België. Ook in Nederland bekende beurzen zijn Mocon (foto), Empack, Solids, Processing en Industrie & Milieu.
 
EasyFairs en Fairtec werkten voor deze overname al samen, voor het werkjaar 2011 werd immers beslist om de edities van Mocon Hydromech en M+R in Brussels Expo naast elkaar te plaatsen op 26 en 27 oktober 2010. EasyFairs kondigt meteen ook een nieuw initiatief aan: Pumps & Valves 2011 op 5 en 6 oktober 2011 in Rotterdam.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven