Ga naar hoofdinhoud

E.D.&A. breidt opnieuw uit

Na de verdubbeling in opper-vlakte drie jaar geleden barst de Belgische bestu-ringenfabrikant E.D.&A. alweer uit zijn voegen. De bouw van een nieuw en groter magazijn bleek nood-zakelijk en dit kan op de bestaande locatie in Kapel-len. De geplande uitbreiding stelt het bedrijf in staat de doorgaande groei te onder-steunen en in goede banen te leiden.

Het project is een teken van het vertrouwen in de toekomst. Klanten weten de weg naar E.D.&A. voor de ontwikkeling, assemblage en het testen van hun elektronische besturingen te vinden. De custom-made besturingen zijn terug te vinden in uiteenlopende toepassingen als industriële wasmachines, ventilatiesystemen, bakkerijmachines, hogedrukreinigers, koeborstels, melkkoeltanks, wisselverwarmingssystemen, koffieautomaten, stikstofgeneratoren, ovens, etc.

De uitbreidingswerkzaamheden zullen in november dit jaar aanvangen. De ingebruikname is gepland tegen het einde van het eerste kwartaal van 2011. Inclusief deze uitbreiding beschikt het bedrijf dan over meer dan 2000 m2 aan kantoor- , test- en opslagruimte.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven