Ga naar hoofdinhoud

Duursma W&O opent vestiging Groningen

Duursma W&O, technische groothandel in MRO en OEM producten voor industriële afnemers, opent een nieuwe vestiging in de provincie Groningen. Met deze vesti-ging voldoet het bedrijf aan het verzoek van een aantal grote relaties in deze regio, die een verdere samen-werking willen aangaan. Het leveren van totaalpakketten met toegevoegde waarde op het gebied van magazijnbeheer, just-in-time leveringen en verder gaande automatiseringsoplossingen, werkt het beste als een leverancier dicht bij de klant zit en realtime kan inspringen op lopende zaken.

Met de opening van de nieuwe vestiging breidt Duursma W&O het werk-gebied verder uit naar het noorden van Nederland. De onderneming heeft reeds elf vestigingen in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. De nieuwe vestiging zal starten vanuit een tijdelijk pand in Veendam, maar in de loop van het jaar zal er verhuisd worden naar een nieuw te bouwen bedrijfspand aan de A7 op industriepark “De gouden driehoek” te Zuidbroek, circa 15 km ten oosten van de stad Groningen.

De onderneming heeft meer dan 500.000 industriële MRO- en OEM-pro-ducten in het databasesysteem. Het bedrijf heeft officiële dealercontracten met veel A-merk producenten en heeft productspecialisten voor aandrijf-techniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, industriële slangen  en appendages, gereedschappen, lastechniek en werkplaatsmachinesin huis.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven