Ga naar hoofdinhoud

Duursma W&O opent grootste ParkerStore

Na een succesvolle start in begin 2011 met een ParkerStore in Zwolle opent Duursma W&O haar tweede ParkerStore in Apeldoorn. De nieuwe ParkerStore in Apeldoorn is de grootste ParkerStore van Nederland met een compleet assortiment aan hydraulische, pneumatische en filtratie componenten. Duursma is één van de grotere spelers in noord, oost en midden Nederland op het gebied van pneumatiek en wil dit middels het openen van meerdere ParkerStores ook uitbreiden richting hydrauliek.

De goede samenwerking tussen Parker Hannifin en Duursma W&O is voor beide partijen aanleiding om de relatie verder te intensiveren. Om die reden investeert Duursma met ondersteuning van Parker in een nieuwe ParkerStore in Apeldoorn. Op het recent geheel vernieuwde industrieterrein Kuipersveld heeft Duursma een verbouwing uitgevoerd om de komst van de 200 m2 grote ParkerStore mogelijk te maken. Het interieur van de Duursma vestiging is omgetoverd in een overzichtelijke industriële winkel met een totaalpakket aan componenten voor aandrijving en besturing.

Duursma Apeldoorn is voor industriële OEM en MRO klanten dé plaats voor onderdelen, reparatie en revisie. Het assortiment bestaat uit flexibele slangen voor hydraulische en pneumatische toepassingen, slangassemblages, adapters, slangkoppelingen, filters, hydrauliekpompen en -motoren, persluchtleidingen en accessoires. Slangen en koppelingen worden in de werkplaats van de Duursma W&O ParkerStore in alle gewenste diameters en lengtes geassembleerd. Dit gebeurt terwijl de klant wacht. Indien nodig, worden de slangen geleverd met certificaat. De Duursma ParkerStore is in Apeldoorn en omgeving de enige firma met een dergelijk compleet aanbod aan aandrijftechniek.

Naast leveringen aan directe klanten, levert Duursma Apeldoorn ook aan meerdere HoseDoctors van de firma NAP Techniek. Een Parker HoseDoctor levert ter plaatse hydrauliek service voor mobiele en industriële toepassingen.

Duursma W&O ParkerStore is gevestigd op industrieterrein Kuipersveld te Apeldoorn. Het adres is Wilmersdorf 20, 7327 AC Apeldoorn.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven