Ga naar hoofdinhoud

Duranmatic en Datalogic verbreden samenwerking

Duranmatic en Datalogic gaan hun samenwerking aan-zienlijk uitbreiden. Duranma-tic is een handelsbedrijf met specialisatie in producten en sys-temen voor industriële automatisering, automati-sche identificatie en ‘point of sale’. Datalogic uit Italië is producent van onder andere handscanners, mobiele data-terminals, RFID en vision systemen.

Nadat Duranmatic al een aantal jaren Datalogic vertegenwoor-digt, met name op het gebied van (mobiele) barcode scanners, gaat de vernieuwde samenwerking zich vooral richten op de Automation divisie van Datalogic. Hierin bevinden zich producten zoals fixed barcode scanners, object detectie sensoren (inductieve benaderingsschakelaars en fotocellen), laser afstandmeting, veiligheidslichtschermen, RFID systemen en smart camera systemen voor inspectie.

Datalogic Automation is een aanvulling op het leveringsprogramma van de afdeling Industrie van Duranmatic. Deze richt zich met onder meer HMI’s met aanraakscherm, encoders, frequentieregelaars, Panel-PC’s, tellers/ timers, PLC’s en veldbus gateways vooral op machinebouwers en system integrators. Het bedrijf vertegenwoordigd onder meer Toshiba, Eaton-Cuter Hammer, Kübler, Deutschmann en Hakko.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven