Ga naar hoofdinhoud

Duranmatic distribiteur Handheld

Sinds maart is Duranmatic de officiële distribiteur van het Zweedse merk Handheld, leverancier van robuuste draagbare computers. De producten staan bekend om hun goede prestaties en het vermogen om de meest veeleisende veldtoepassingen aan te kunnen. Alle producten zijn PC-compatibel en hebben CE.NET, Windows Mobile of Windows XP als besturingssysteem. Ze hebben voldoende geheugen en opslagcapaciteit voor de meest veeleisende veld- of industriële toepassingen. Daarnaast hebben alle producten een IP65-classificaties of hoger en zijn ze getest op vallen, trilling en condensatie.

Voor Duranmatic maken de robuuste terminals en tablets van Handheld het productportofolio compleet. Het bedrijf heeft er vertrouwen in dat het de producten van Handheld goed kan positioneren in de Benelux. Met goede referenties en een forse installed base (10.500 Nautiz X5 terminals bij de NS) is Handheld een aanwinst als leverancier voor de Dordse onderneming.

Duranmatic is sinds 1985 in de Benelux actief met componenten en systemen voor industriële automatisering, hardware op het gebied van Auto-ID (barcode en RFID), kassasystemen en randapparatuur voor Point of Sale. In deze periode heeft het bedrijf kennis verkregen van zowel de markt als de producten waardoor het voorlichting te geven en gericht mee te denken over de meest geschikte oplossing.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven