Ga naar hoofdinhoud

Dubbel feestje bij DirectMotion

Al dertig jaar produceert Baumüller DirectMotion op de locatie Bad Gandersheim gelijkstroom- en wisselstroom-schijfankermotoren, servo-, lineaire en buitenrotormotoren. Alle aanleiding dus voor een feestje. Maar er is nog een reden om het glas te heffen: het bedrijf heeft onlangs ook zijn éénmiljoenste GDM schijfankermotor geproduceerd.

“Wij zijn blij dat wij dit jaar op deze locatie niet alleen het dertigjarig bestaan vieren, maar ook nog de productie van 1 miljoen GSD schijfankermotoren. Niet alleen onze kwaliteit en flexibiliteit hebben ons zo ver gebracht, maar ook de jarenlange trouw van onze klanten”, aldus Ralf Dietrich, directeur van deze fabriek.

Baumüller DirectMotion GmbH met vsetigingen in Neurenberg en Bad Gandersheim biedt oplossingen en systemen aan op het gebied van lineaire motoren, schijfankermotoren en servomotoren. Als onderdeel van de wereldwijd opererende Baumüller groep biedt DirectMotion op maat gemaakte automatiseringsoplossingen en -concepten aan en zet die flexibel en op maat om naar eisen en behoeften van de afnemer.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven