Ga naar hoofdinhoud

Drie keer TIV is scheepsrecht

Evenementenhal Harden-berg, Gorinchem en Venray biedt toeleveranciers in de technische industrie de mogelijkheid om een maxi-male landelijke dekking te bereiken. In een tijdsbestand van slechts enkele maanden organiseert de Evenementen-hal op alle drie locaties de-zelfde vakbeurs TIV (Tech-nische Industriële Vakbeurs) volgens de bekende formule.

Dertien jaar vond de eerste editie plaats in Evenementenhal Hardenberg. Door de jaren heen is de vakbeurs uitgegroeid tot een trefpunt voor de technische industrie in Noordoost Nederland. Zes jaar geleden heeft TIV haar activiteiten uitgebreid naar Gorinchem voor de regio’s West en Midden Nederland. Met de eerste TIV op de locatie Venray worden nu drie regionale vakbeurzen geboden met samen een landelijke dekking.

TIV Hardenberg breidt uit
Met bedrijven uit onder andere België, Duitsland en dit jaar zelfs India krijgt de dertiende editie van TIV Hardenberg (6, 7 en 8 september) nu een inter-nationale tint. Dit wordt extra kracht bijgezet door het GMA-plein (Grenze-loze Machine- en Apparatenbouw), die dit jaar haar derde editie beleefd op de beursvloer van TIV Hardenberg. De beursvloer gaat uitbreiden van vijf naar zes hallen met bijna 400 bedrijven op de deelnemerslijst.

Voor wie wil gaan exporteren naar bijvoorbeeld Duitsland is het aanreiken van handvaten geen overbodige luxe. Tijdens deze editie worden die aangereikt door Koninklijke Metaalunie. Bezoekers vinden deze handvaten voor internationaal ondernemen als een rode draad door TIV Hardenberg. Van succesverhalen en sprekers tijdens opening en business lunch tot gesprekken met organisaties als Gateway to Germany, LAC en Enterprise Europe Network.

TIV Venray en Gorinchem gaan voor groei
De eerste editie van TIV Venray (11, 12 en 13 oktober) ziet er veelbelovend uit. Inmiddels hebben ruim 130 bedrijven zich ingeschreven op deze, TIV genaamd. De organisatie verwacht uit te komen op een vertegenwoordiging van 200 bedrijven. Op de beursvloer van TIV Venray wordt is het Metavak Plein ingericht, met een variërend deelnemersveld van fabrikanten, impor-teurs en groothandelaren voor de niet-verspanende en verspanende indus-trie. Er is ruimte voor circa veertig bedrijven op dit plein.

Voor TIV Gorinchem (17, 18 en 19 januari 2012) hebben zich al ruim dertig bedrijven ingeschreven. Tijdens de vorige editie kende de vakbeurs een groei in zowel de exposanten als bezoekers en ook nu wordt groei verwacht.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven