Ga naar hoofdinhoud

DrechtwerkElektronica verder als AssemblyPartner

Met ingang van 23 april 2012 is DrechtwerkElektronica, voorheen een onderdeel van de sociale werkvoorziening Dordrecht, zelfstandig verder gegaan onder de naam AssemblyPartner. Op 1 januari 2013 zal de naam veranderen in AssemblyPartner BV. DrechtwerkElektronica heeft de afgelopen jaren, door diverse procesverbeteringen, een aanzienlijk groei doorgemaakt, waardoor deze verzelfstandiging een logisch volgende stap is geweest.

AssemblyPartner is een nieuw bedrijf in de wereld van EMS (Electronics Manufacturing Services), het produceert hoogwaardige elektronica voor uiteenlopende doeleinden waarbij het assembleren van printplaten tot de kerntaak behoort. Volgens directeur John Drenth zegt het meer te kunnen dan orders uitvoeren en ‘bouwpakketten’ in elkaar zetten. Het nieuwbakken bedrijf wil graag meedenken over de produceerbaarheid van een product, de inkoop, logistieke oplossingen, financiering en begeleiding tijdens het productieproces.

Drenth: “We leveren totaaloplossingen, ook als we daarvoor verder moeten kijken dan de gebaande paden. Dat we kwaliteit leveren, mag u als klant van ons verwachten. We zijn trots op ons hightech machinepark conform de laatste productietechniek en onze medewerkers. Diverse organisaties hebben ter inspiratie een kijkje in onze productiefaciliteit genomen.” 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven